21. huhtikuuta 2013

Karvojenpoisto sääristä vahaliuskoilla

Poistamalla karvat vahaliuskoin kestää karvojen takaisinkasvu huomattavasti pidempään kuin höyläämällä, sillä vahaliuskat poistavat karvat juurineen.
Testasimme ja tutustuimme Peel Fruit vahaliuskojen käyttöön poistamalla asiakkaaltamme säärikarvat. Asiakkaamme on vuosien ajan käyttänyt höylää säärikarvojensa poistoon ja tämän seurauksena hänen säärikarvansa ovat alkaneet kasvaa hyvin paksuina ja mustina takaisin.

Vahaliuskoilla on mahdollista poistaa vähintään 3mm pituiset karvat, mutta asiakkaamme oli kasvattanut omiaa muutaman kuukauden, sillä hänen karvansa ovat erittäin paksut ja siten ne saattavat olla hyvin hankala poistaa vahaammalla, jollei pituutta ei ole hieman reilummin.


Peel Fruit vahaliuskapakkauksessa on kymmenen vahaliuskaparia ja neljä aloe vera liinaa, jotka rauhoittavat ihoa karvanpoistonjälkeen, sekä poistavat vahajäämät iholta. Ota pakkauksesta yksi vahaliuskapari ja hiero niitä käsiesi välissä hetki, jotta vaha hieman pehmenee.


Vedä liuskat erilleen ja aseta niistä toinen iholle. Lämmitä vahaa ja varmista vahan kiinnittyminen karvoihin hieromalla liskan pintaa alaspäin suuntautuvin liikkein. Vahaliskan irroittamisessa oleellista on, että vedät liuskaa aina vastakarvaan. Karvat myöskin irtoavat paremmin, jos kiristät ihoa toisella kädellä liuskan yläosasta samalla, kun vedät liuskan nopealla repäisevällä liikkeellä ylös, mahdollisimman lähellä ihoa.



 
Saimme yhdestä säärestä poistettua ihokarvat käyttämällä kolme vahaliuskaparia, sekä lopuksi pyyhimme ihon pakkauksessa mukana tulleella aloe vera liinalla. Totesimme Peel Fruit vahaliskat erittäin toimiviksi, sillä saimme helposti ja vain kymmenessä minuutissa poistettua kaikki karvat sääristä. Asiakkaammekin oli tyytyväinen pehmeään lopputulokseen ja hänen tapauksessaan suurien karvatuppien poistamisen jälkeensä jättämät punaiset läikät säärissä katosivat noin kolmessa tunnissa.

Erittäin tärkeää poistaessaan karvat vahaamalla on muistaa, että ei levitä kosteusvoidetta samana iltana alueelle jolta karvat ovat poistettu, sillä kosteusvoide saattaa tukkia karvatupen ja aiheuttaa sisäänpäin kasvavia karvoja. Samoin kuin saunaakaan ei suositella samana iltana.

Käyttämämme Peel Fruit Vahaliuskat löydät verkkokaupastamme tarjoushintaan 7,90€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Free Website templatesFree Flash TemplatesRiad In FezFree joomla templatesSEO Web Design AgencyMusic Videos OnlineFree Wordpress Themes Templatesfreethemes4all.comFree Blog TemplatesLast NewsFree CMS TemplatesFree CSS TemplatesSoccer Videos OnlineFree Wordpress ThemesFree Web Templates